Támogatás

A VFR Planner egy saját fejlesztésű program, amit saját célra készítettünk. Több megkeresésre és felkérésre döntöttünk úgy, hogy továbbfejlesztjük és mások számára is használhatóvá formáljuk, majd teljesen ingyen tesszük letölthetővé és használhatóvá a GA pilóták számára.

A fejlesztésbe több száz munkaórát öltünk a saját szabadidőnkben, főállásunk, mellékfoglalkozásaink, a repülés, és az élet egyéb szociális időtöltései mellet.

Ezért ha elégedett vagy a programmal és bármilyen összeggel -kicsi vagy nagyobb- támogatnád a munkánkat, motiválnád a fejlesztést, akkor az alábbi linken a PayPal felhasználói fiókodon vagy egy egyszerű primitív bankkártyás fizetéssel a PayPal oldalán keresztül (teljesen biztonsgos) támogasd a további fejlesztést. Ha nem akarsz az interneten keresztül, akkor természetesen más úton is támogathatsz minket, ha felveszed velünk a kapcsolatot az alábbi címen:

peter.orosz@vfrplanner.net

Bármilyen támogatást köszönünk és nagyra becsülünk!


Támogatáshoz kattints a Donate gombra.

Néhány ötlet még motoszkál a fejünkben egyéb szoftverekkel és platformokkal kapcsolatban, melyek kivitelezései részben megkezdődtek. Mi alapvetően saját magunknak fejlesztünk teljesen saját célra, de akik támogatnak minket, azoknak az elkészülő egyéb megvalósult ötleteinket köszönetképpen eljuttatjuk.