A programról...

Mit is tud ez a program? Annak ellenére, hogy elég leegyszerűsített és a grafikai megjelenítés nincs túlbonyolítva, meglepően sokmindent. A bal oldali menüben sorra végignézheted, hogy mire képes a szoftver. Ez a jelenlegi funkciók tárháza, de kérés, javaslat vagy igény szerint bővíthető... lásd Visszajelzés menü :-)

A pontosságról...

Fel kell hívnom a figyelmed arra, hogy a program elég körültekintően lett megtervezve, ennek ellenére hivatalosan nem használhatod útvonaltervezésre. Bár a jelenlegi adatbázis friss és a legújabb AIP-ket és kiadványokat alapul véve lett kidolgozva, sosem lett lektorálva és külső személyek által ellenőrizve, így nem mondhatjuk rá, hogy 100%-os. A repülőterek adatit nagyrészt saját tapasztalatok és az egyes repülőklubok valamint repülőterek saját weboldalait figyelembevéve gyűjtöttük össze. A mágneses elhajlást az IGRF 2010 koefficiens adatbázis alapján számolja a program.

Azt kell mondjuk, hogy az adatok csak tájékoztató jellegűek és repülés előtt ellenőrizd! A programot a saját felelősségedre használhatod, a készítőket semmilyen felelősség nem terheli a program használatából adódó bármilyen problémával vagy eseménnyel kapcsolatban. A programot csak és csakis ezen feltétel tudomásul vételével használhatod!

Rendszerkövetelmény

A programhoz nem szükséges nagyteljesítményű számítógép, azonban a domborzati térkép bekapcsolása jelentősen lelassítja a rendszert, így 1-2 másodpercbe beletelhet a kép kirajzolása. Minnél erősebb a processzor, annál gyorsabb a program.

A program felülete mini laptopokhoz is optimalizálva lett, így tökéletesen működik az MSI Wind U100-as Netbook-ján vagy az ASUS féle EeePC-n.

Minimum:

Processzor: 1.6GHz Intel Atom vagy Pentium
Memória: 256MB DDR memória
Videókártya: 64 MB-os
Merevlemez: 30 Mbyte